Over ons.

Al tientallen jaren zijn wij een begrip bij nieuwbouw en bestaande bouw. Bouwsector Nederland wordt gezien als het aanspreekpunt voor wandafwerking. Heb je vragen? Laat het ons dan weten..

Het Aanspreekpunt

Jaren geleden was er behoefte aan een centraal aanspreekpunt voor particulieren en behangers. Er moest een collectief komen die informatie kon geven over bouw gerelateerde onderwerpen. Er ontstond een online platform met specialisten op verschillende gebieden. ​ Bouwsector Nederland!

Onze Missie

Je leest regelmatig online dat consumenten online op zoek zijn naar een vakman. Ze komen vaak uit bij behangers die achteraf toch niet het resultaat leveren wat ze in eerste instantie beloofde. Renovliesbehang.net besloot hier iets mee te doen. Bij ons huur je dus professionals in! Deze leveren strakke wanden op.

Enkele Teamleden

Geert van renovliesbehang.net

Geert Hendrik

Directeur

Geert is het aanspreekpunt voor aangesloten behangbedrijven. Hij zorgt ook bij Behangservice NL ervoor dat aangesloten vakmannen hoogwaardige kwaliteit leveren

Luis van wat is renovliesbehang.net

Luis Hendriques

Voorman - manager

Luis is de gene die de dagelijkse leiding heeft over meerdere teams. Zo is hij het aanspreekpunt bij onze steigerbouw projecten door heel Nederland. 
Sander van wat is renovliesbehang.net

Sander Evertsen

Klantenservice manager

Sander is het eerste aanspreekpunt wanneer je een vraag hebt of een opdracht telefonisch wilt inplannen. Hij is zeer bekwam en werkt al meer dan 15 jaar voor onze organisatie.

Dé Renovlies Specialist van Nederland

Renovliesbehang.net is gestart door Geert Hendrik, een behanger die in heel Nederland bekend staat om zijn fantastische werk. 

Hij begon meer dan 15 jaar geleden als leerling renovlies behanger bij een klein behangbedrijf, maar werd al snel opgemerkt door bekende behangbedrijven, als een groot talent.

Vanwege de vele aanvragen wilde hij een eigen team opzetten, zonder concessies te doen op het gebied van kwaliteit. Omdat hij veel professionele renovlies behangers had ontmoet op de bouw, was zijn team vrij snel gevormd.

Zo ontstond jaren geleden Renovliesbehang.net! 

Krijg je een nieuwe woning of wil je een bestaande woning laten behangen met renovlies? Dan bieden wij de beste renovlies behang afwerking die er op de markt te krijgen is. Contact ons voor meer informatie!

Scroll naar boven